Doi indragostiti

Doi indragostiti se sarutau cu pasiune in vazul tuturor pe o banca dintr-un parc din centrul orasului. La un moment dat un individ se asaza langa ei si incepe sa o fixeze pe femeie. Iubitul acesteia se face ca nu observa la inceput, trece cu vederea cat poate, apoi nu se mai poate abtine si … Citește mai mult

Sotia perfecta

– Dragă, tu eşti cea mai frumoasă, cea mai fină, cea mai bună gospodină. – Azi fără sex, sunt obosită, mă doare capul. – Egoistă nerecunoscătoare, cu celulită, ce nu poate face o ciorbă.

Un tip la farmacie

– Doamnă, aş dori un prezervativ, dar negru dacă se poate… – Negru? Dar de ce tocmai negru? – Ştiţi, mi-a murit cel mai bun prieten şi mă duc să-i prezint condoleanţe soţiei…(

Arta nu gluma

Ea: – Dragă, tu nu te gândeşti toată ziua decât la amor; nu am putea să discutăm puţin şi despre artă, despre literatură? – Bine… l-ai citit pe Balzac? – Nu. – OK, atunci hai în pat!

Dragoste pe caiet

După ce face dragoste cu o gagica, un tip fuge repede la carneţelul lui şi începe să noteze ceva. Tipa, supărată, îi spune: – Ce nesimţit eşti, ce, eu sunt din alea să mă treci în carnet? – Nu te trec, îi răspunde tipul, te şterg!

Ai avut sau nu …?

Odată, eram cu nevastă-mea în pat şi mă întrebam şi eu, aşa, “o fi avut, n-o fi avut?”. Până la urmă, am zis să întreb cu voce tare, nu numai în gând, dar mai pe ocolite şi i-am zis: – Auzi, cum se face că nu ştiu niciodată când ai orgasm? – Păi n-are rost … Citește mai mult

Dragostea asta

Aseară am văzut o tipă simpatică la bar, m-am apropiat de ea şi am întrebat-o dacă i-ar plăcea să o servesc cu un pahar de băutură. – Nu ai o prietenă? imi zise ea. Tipi ca tine întotdeauna au o prietenă… Nu, din păcate ne-am despărţit acum o lună, o asigur eu. – Oh, îmi … Citește mai mult

In pat

El si ea in pat. El: -Draga mea, cati barbati ai avut? -Sase… -Deci eu sunt al saselea? -Nu, tu esti al cincilea!

Sotul si nevasta in pat

– Tu, nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine? – Mai, barbate! Mai, barbate! Aseara ti-a placut? – Mi-a placut! – Dar alaltaseara ti-a placut? – Foarte mult! – Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?!

Demonstratie de iubire

– Iubitule, mă iubeşti? – Desigur! – Demonstrează-mi! – Ce ai vrea să fac? – Nu ştiu, luptă-te cu un leu!? – Ce tâmpenii zici acolo, nu vreau să mor, cere-mi altceva… – Ok, atunci vreau parola ta de facebook. – Hmm, ia arată-mi o poza cu leul, sa vad cât de mare e?

Masina timpului

Într-un magazin de articole sportive soţia urcă pe o bandă de alergat si ii spune sotului: – Dragul meu, dacă-mi cumperi aceasta bandă, voi arăta ca o elevă de liceu. – Draga mea, aceasta este doar o bandă de alergat, nu maşina timpului!

Logica feminina

– Mami, ce-i aia „amanta”? – Asta, mami… e o femeie rea, care ne fura din bugetul familiei – Dar „amant”? – Asta, draga, e un nene bun, care-l ajuta pe tac’tu!

Noaptea nuntii

– Cum a fost bai in noaptea nuntii? – Catastrofal… – Ai avut ceva probleme? – Dimpotriva .A fost formidabil! Doar ca dimineata, din obisnuinta, i-am lasat 50000 pe perna. – Aoleu, desigur ca s-a infuriat. – Nu-i vorba de asta. Inchipuie-ti ca desi era pe jumatate adormita, mi-a dat 20000 rest.

In parc…

Intr-un parc, stau pe o bancă doi tineri îndrăgostiţi. Un bărbat se opreşte în faţa lor şi se uită lung la femeie. – Eşti chiar nesimţit, spune băiatul de pe bancă. Chiar nu vezi că domnişoara e cu mine? – Mă scuzaţi, răspunde bărbatul, dar trebuie să-i cer nevestei cheia de la casă.

Stii sa faci dragoste?

Un bărbat sună la ușa unui apartament. Când se deschide ușa, apare o tânără înaltă și foarte atrăgătoare. Bărbatul o studiază câteva momente apoi întreabă: – Drăguță, tu știi să faci dragoste? Tânără îi trântește ușa în nas fără să scoată un cuvânt. A doua zi, la aceași oră, tipul apare iar: – Drăguță, tu … Citește mai mult

Este adevarat??

La un magazin specializat in vânzarea de soţi, femeile puteau alege dintre mai multe categorii de bărbaţi, care erau comercializaţi pe fiecare din cele cinci etaje ale magazinului. Calitatea viitorilor soţi creştea odată cu etajul. Singura regulă era că odată deschisă uşa unui etaj, trebuia să alegi un bărbat de la acel etaj sau să … Citește mai mult