Sa vina taica-tu la scoala

Invatatoarea catre Bula:”Sa vina taica-tu maine la scoala!” Bula:”Pai, nu poate pentru ca are diaree!” Invatzatoarea:”De unde stii tu asta,Bula?” Bula:”Am auzit-o aseara pe mama cand ii spunea: c@c@tul asta al tau nu se mai intareste odata?”

Examen la anatomie

Profesorul: – Ce organ al corpului omenesc reprezintă simbolul dragostei? – La bărbat sau la femeie?, întreabă o studentă. – Of, Doamne, oftează profesorul, pe timpul meu era pur şi simplu inima.

Nu risc nimic

– Tinere, explodează profesorul, e a treia oară când te apreciez cu nota patru. De ce nu te apuci de învăţat? Din câte ştiu, nimeni n-a murit învăţând! – Ştiu, zice studentul, dar mai bine nu risc.

Student la medicina

Oră la facultatea de medicină, disecţie pe cadavru. Profesorul: – Prima calitate a unui viitor medic este aceea că nu trebuie să îi fie greaţă. Priviţi! Şi profesorul îşi introduce un deget în anusul cadavrului, după care îl bagă în gură. – Ei? Cine face ca mine? Cei mai mulţi încep să facă grimase, dar … Citește mai mult

Verific raspunsurile

Examen cu întrebări tip grilă, la care răspunsul este „da” sau „nu”. Unul dintre studenţi tot aruncă o monedă în sus şi notează rezultatele. Profesorul se gândeşte: „Săracu’, ce idiot ! Dar cel puţin ăsta va termina primul”. Se termină examenul, toţi pleacă, în afară de studentul cu moneda, care continuă să o tot arunce … Citește mai mult

Examen

În timpul examenului, profesorul îl întreabă pe studentul crispat: – De ce eşti aşa speriat? Ţi-e frică de întrebările mele? – Nu, domn’ profesor! Mă tem de răspunsurile mele.

Corigent la chimie

Sfarsit de semestru. Bula e gata sa ramana corigent la chimie… Profesorul incearca sa scoata ceva de la el, da’ asta era tufa de Venetia. Pana la urma profesorul, enervat si plictisit, ii zice: – Te trec daca imi raspunzi la o intrebare simpla. Ce este clorura de sodiu? – …. Profesorul (enervat la culme): … Citește mai mult

Daca as fi milionar

Invăţătorul vrea să stimuleze fantezia elevilor si de aceea le dă de facut în clasă o compunere cu tema „Daca aş fi multimilionar…”. T oti elevii, în afara de Popescu, încep să scrie febril. Învăţătorul îl întreabă: – Popescu, de ce nu scrii nimic? – Aştept să vină secretara, d-le învăţător !

Examen ginecologic

– Tati, tati, azi am fost controlate toate fetele de ginecolog! Doar una virgina! – Tu?? – Ei şi tu, măi tati!. Profa de istorie…

Examen la istorie

‑ Fiul dumneavoastră nu a luat examenul la istorie. ‑ Ce era să facă, mititelul, dacă l‑aţi întrebat despre lucruri care s‑au petrecut în timpul când nici nu era născut.

Eseul lui Bula

Invatatoarea cere clasei sa scrie un eseu despre un eveniment neobisnuit intamplat saptamana trecuta. Bula scrie „Saptamana trecuta tata a cazut in puţ”. -Dumnezeule!, spuse invatatoarea. Si acum e bine? -Trebuie sa fie, raspunse Bula, ieri a incetat sa mai strige dupa ajutor.