Student la stomatologie

Un scoţian se plânge cumplit de o măsea. Văzându-l, un călător îi spune: – Te doare măseaua? De ce nu te duci la dentist!? – N-are rost. Mai rabd un pic şi scap. Peste patru ani termină fiul meu stomatologia.

Cat costa o fotografie

Fiul unui scoţian, aflat în armată, îi scrie tatălui său: – Am cunoscut o fată frumoasă, vreau să mă însor cu ea, trimite-mi două lire ca să-mi fac o fotografie cu ea, să ţi-o trimit ca să ştii şi tu cum arată. La câteva zile, tatăl îi trimite o liră, cu următoarea scrisoare: – Trimite-mi … Citește mai mult

Luna de miere

Doi scoţieni în compartimentul unui tren: – Ştiţi, sunt în voiaj de nuntă, fac o călătorie în Italia, spune unul. – Dar soţia dumneavoastră unde este? întreabă celălalt. – A, pe soţie am lăsat-o acasă, ea a mai fost măritată şi a mai văzut Italia…

Doi scotieni la restaurant

Merg doi soţi scoţieni în luna de miere la un restaurant chinezesc. Când vede chelnerul că mănâncă doar soţul o întreabă pe soţia acestuia: – Doamna, dumneavoastră de ce nu mâncaţi, sunt probleme cu mâncarea? – Ah, nicidecum, aştept ca să termine soţul meu pentru a-mi împrumuta proteza.

Vaca cu picior de lemn

Un francez merge in vizita la un fermier scotian. Toate vacile din ferma aratau superb. Erau curate, bine hranite si pasteau pe o pajiste de poveste. Numai una avea un picior de lemn. Nedumerit, francezul intreaba: – Toate vacile tale arata exceptional. De ce vaca de colo are piciorul de lemn? – Crezi ca pentru … Citește mai mult

Sotia scotianului

Un scoţian şi soţia se află pe mare. Vine o furtună şi vasul se scufundă. Scoţianul e salvat dar soţia nu poate fi găsită. După o lună scoţianul nostru primeşte de la poliţie o telegramă: – Soţia acoperită cu scoici, moluşte şi stridii găsită -stop- Ce să facem? – Stop. Scoţianul telegrafiază înapoi: – Vindeţi … Citește mai mult

Cec sau cash

Un scotian aflat pe patul de moarte spune sotiei sale: – Cand voi muri vreau sa pui toti banii cu mine in sicriu, sa am in viata de dincolo. Femeia jura ca asa va face. Nu dupa mult timp, barbatul moare. La cimitir, de jur imprejurul sicriului, se aduna membrii familiei, prietenii si, desigur, sotia … Citește mai mult

Razboi in Scotia

Scoţia. Război între două cetăţi. De la prima cetate zboară o ghiulea, de la a doua cade o bucată de zid. De la a doua cetate zboară o ghiulea, de la prima cade un zid. Şi tot aşa o săptămâna întreagă. La un moment dat, însă, linişte totală. De la prima cetate se aude: – … Citește mai mult

Distileria din Glasgow

Intr-o distilerie din Glasgow, un muncitor vine in goana la patron: – Sefu’, nenorocire! McGregor a cazut in butoiul cu whiskey. – Cumplit! S-a inecat? – Pana la urma, da. – Cum adica, „pana la urma”? – Adica a mai apucat sa scoata capul de trei ori, cerand de fiecare data cate o maslina.

Un scotian la doctor

Un scotian, intalnind un doctor si fiind cam racit, se gandeste ca e momentul sa profite de situatie si sa obtina o consultatie gratuita: – Dumneata, doctore, ce faci cand esti racit? intreaba scotianul. – Tusesc, raspunde medicul.

Doi scotieni prin padure

Doi scoţieni se plimbă prin pădure. Pe unul il apucă nevoile şi se duce sub un copac. După cateva minute, ii spune amicului său: – Ai la tine un pic de hartie? – Da de unde, ii răspunde acesta. Lasă-l acolo!

Duminca la scotieni

Un scoțian le spune copiilor săi : Dacă sunteți cuminți Duminica va duc la cofetărie să vedeți cum mănâncă lumea prăjituri!

Rufele in Scotia

Un scotian se plangea de serviciile unei firme de curatatorie: – E prea scump. Eu nu v-am adus decat o singura rufa la spalat! – Aveti dreptate, dar intr-un buzunar al gecii dumneavoastra am gasit doua tricouri, in altul un pulover si in al treilea alte doua tricouri.

Pierdut in castel

Într-o noapte întunecată, într-un castel scoţian, un oaspete se rătăceşte pe coridoare şi întâlneşte fantoma castelului care îi zice: – Trăiesc aici de peste de ani! -Ah ce bine, atunci puteţi să-mi spuneţi unde găsesc toaleta!

Doi tineri la plimbare

Doi tineri scotieni la plimbare cu copilul in carucior. Intra intr-un magazin si lasa caruciorul afara. Cand ies, femeia exclama: – Vai de mine, acesta nu este copilul nostru ! – Taci spune barbatul, sa nu te auda cineva … caruciorul acesta este mult mai scump !!!

Am economisit zece penny

Un scoţian vine acasă şi îi spune nevastei: – Am economisit zece penny astăzi! – Cum aşa? – Nu am luat tramvaiul, ci am fugit după el! – Vai, vai… Puteai să economiseşti două lire! – Cum?! – Trebuia să fugi după taxi!

Cadou de scotian

O scotiana ii face cadou sotului ei o lampa de citit. Acesta, primind cadoul, zice: – Risipitoare esti! Acum trebuie sa ne cumparam si o carte.

Imprumutul la scotieni

Intr-un mic orasel scotian, un localnic este sunat la telefon: – Alo, John? Batrane, ma aflu intr-o situatie critica si am nevoie, urgent, de 10 lire… Poti sa-mi dai? – Alo, nu inteleg nici o vorba! – raspunde John. – Imi – trebuie – zece – lire! striga, aproape silabisit, solicitantul. – Alo, intervine centralista … Citește mai mult

Am castigat la loterie

Sotia unui scotian, se pomeneste cu sotul ei venind acasa, in fuga, fericit. Sotul: – Marry, am castigat la loterie 5000 de lire! Femeia se intuneca la fata. Sotia: – Da? Si cat a costat biletul?

Fara cuvinte

Un scotian a facut accident cu masina, iar dupa 2 zile si-a revenit pe patul de spital. Acolo, un doctor ii spune ca are doua vesti, una buna si alta proasta. – Spune intai vestea proasta, doctore, spune scotianul. – O sa vi se taie ambele picioare. – Vai de viata mea. Si vestea buna? … Citește mai mult