Cel mai bun salam

Bulă intră într-un magazin de cartier: – Aș dori condica de sugestii și reclamații, zice Bulă. Sunt foarte mulțumit de magazinul dumneavoastră. – Ne bucurăm, domnule, spuse vânzătoarea. Dar ce v-a plăcut cel mai mult de la noi? – Salamul… Ieri a cumpărat soacră-mea, a mâncat 3 felii și acum e la reanimare…

Ce mananca soacra?

– Mama, ce mananci bun acolo? o intreaba nevasta-mea pe maica-sa. – Pate…raspunse ea. – Da‘ de unde?…intreba din nou nevasta-mea. Nu stiu de ce, dar in momentul acela am tresarit brusc si mi-am dus, instinctiv, mana la ficat, sub privirile uimite ale soacra-mii.

Pendula buclucasa

Sotia: – Draga azi dupa masa a cazut pendula de pe peretele din dormitor. Daca pica cu o clipa mai devreme ii pica mamei in cap! La care sotul enervat: – Ti-am mai spus eu ca pendula aia, de tot rahatul, tot ramane in urma.

Proverbul si soacra

Vine soacra la nora si primul lucru pe care il face – trece cu degetul peste televizor si vede ca e prafuit. Soacra: – Draga nora, stii ce proverb exista pentru asemenea situatie? – Sigur ca da, mama-soacra – “scroafa noroi gaseste oriunde!”

Un vaduv se recasatoreste

După trecerea doliului, un văduv se recăsătoreşte cu sora soţiei sale decedate. – Chiar o iubeşti sau de ce te-ai însurat cu ea? îl întreabă un prieten. – Păi la vârsta mea nu puteam să mă obişnuiesc cu o soacră nouă…

Pendula din dormitor

Sotia: – Draga azi dupa masa a cazut pendula de pe peretele din dormitor. Daca pica cu o clipa mai devreme ii pica mamei in cap! La care sotul enervat: – Ti-am mai spus eu ca pendula aia, de tot rahatul, tot ramane in urma.

Micul Bula in camera parintilor

Micul Bula intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata, iar pe taica-sau in spatele ei. Vazandu-l, tatal rade, ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba, tatal se duce sa vada ce face fiul… si il gaseste in camera cu bunica-sa, care avea fusta ridicata … Citește mai mult

Bula pe malul marii

Bulă se plimbă pe malul mării. În ochii lui se poate citi tristeţea. Un prieten îl vede şi-l întreabă: – De ce eşti trist? – Acum doi ani, aici s-a înecat prima mea soacra. – Ei, încearcă să uiţi acest trist episod al vieţii, îl consolează amicul, doar ai o altă soacră acum. – Da, … Citește mai mult

Fotbal cu bunica

– Ticălosule, strigă soția imediat ce a intrat în casă, bine îți șade să stai aici în fața televizorului și să bei bere în timp ce Alinuța joacă forbal cu mama!? – N-ai nici-o grijă, dulceață… Totul e sub control, am sigilat capacul ei ca să nu se verse cenușa.

Mergem la munte

Se intalneste Bula cu un prieten. Bula il intreaba: – Ce faci maine? – Pai merg cu fiul meu sa lansam un zmeu. Dar tu? – Ceva asemanator. Facem o excursie la munte cu soacra-mea.

Cu soacra in masina

Zilele trecute am dus-o pe soacra-mea acasa la tara. Statuse la noi in week-end. Nevasta-mea in dreapta, soacra-mea in spate. M-au tocat, cand una, cand alta: vezi ca mergi cu viteza, las-o mai usor, nu depasi, depaseste etc. Evident ca mi-am iesit din minti. M-am intors spre nevasta-mea si i-am strigat furios: – Baaaaa, cine … Citește mai mult

Soacra lui Bula la 60 de ani

Soacra lui Bula implineste 60 de ani. Bula merge la ea cu o pereche de cercei de aur si o pusca . Soacra zice catre el ca nu trebuia sa se deranjeze…si il intreaba e Bula ce face cu pusca.? Bula: -Pai nu ai nevoie de gauri in urechi?

Ce scrisoare

Scrisoare catre postul de televiziune: Va rog, terminati odata cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!

Exista viata dupa moarte?

– Crezi ca exista viata dupa moarte? intreaba seful pe unul dintre angajatii sai. – Da, domnule, raspunde noul angajat. – Atunci totul este cum nu se poate mai bine, continua seful. Dupa ce ai plecat ieri mai devreme la inmormantarea soacrei tale, a trecut pe aici ca sa te vada.