Parintii astia

Fiica în vârstă de 16 ani îşi invitã tatãl şi mama sã se aşeze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
– Mamã, tatã,… sunt însãrcinatã!
– Cine a putut fi porcul ordinar, nesimţitul, nenorocitul, animalul care şi-a bãtut joc de tine? Dacã pun mâna pe el în clipa asta, îl omor! Explodeazã mama fetei.
Foarte calmã, tânãra ia un celular şi formeazã un numãr.
În mai puţin de 15 minute în faţa casei frâneazã energic un „Ferrari Scaglieti 512″ argintiu şi, în mai puţin de 2 minute, în cadrul uşii apare un bãrbat elegant cu pãrul uşor grizonant, îmbrãcat într-un costum „Armani” impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în braţe:
– Iubitã doamnã, stimate domn, vã rog…
– Ce sã ne mai rogi mãgarule, pedofil nenorocit… Începe mama…
– … sã mã ascultaţi…
– … care ţi-ai bãtut joc de fructul tinereţii copilului nostru…!
– Condiţia şi poziţia mea socialã nu-mi permit sã o iau de soţie pe fiica dumneavoastrã. Dar, dacã copilul nãscut de aceasta va fi bãiat, va primi cadou de botez o fabricã de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucureştiului, o vilã pe litoral şi o vilã la munte. Dacã va fi fatã, va primi la botez o fabricã de confecţii, o casã de modã „haute couture”, un supermarket şi de asemeni un apartament şi câte o vilã la mare şi la munte. Dacã vor fi gemeni, vor primi câte o fabricã de procesare a cãrnii, câte o fabricã de produse lactate, câte un apartament şi câte un pachet de acţiuni „Gazprom” fiecare în valoare de 5 milioane €.
Dacã va pierde sarcina…
– I-o mai tragi odatã! Interveni tatãl…