Postasul fericit

Două prietene povesteau despre bărbaţi şi că de obicei, discuţia alunecă spre vechea problemă anume, cât de dotaţi sunt unii bărbaţi, în comparaţie cu alţii. Dilema uneia dintre ele, era dacă ar fi o metodă să recunoască bărbaţii mai dotaţi, pentru a se putea bucura cu adevărat de viaţa sexuală.
Cealaltă tipă îi spuse că mărimea pantofilor este corelată cu mărimea penisului.
Cu alte cuvinte, cu cât e mai mare numărul de la pantof, şansele ca să se bucure cu adevărat de posesorul pantofilor este la rândul ei mai mare.
Ţipă, încântată, îi mulţumi călduros prietenei pentru idee.
A doua zi veni poştaşul, iar tipei, instinctiv, îi alunecară ochii spre pantofii acestuia.
Cum văzu că tipul avea un picior destul de mare, îi spuse:
– Uite, sunt tânără, frumoasă, îmi placi şi dacă vrei să faci sex cu mine, o să te recompensez cu 1000 lei. Poştaşul se uită la ea, o aprecie admirativ din cap până în picioare şi fără să mai stea pe gânduri, aprobă propunerea tipei. După o jumătate de oră de sex fierbinte, tipul începu să se îmbrace. În timp ce îşi lua haina, tipa îi întinse 2000 de lei.
Tipul stupefiat spuse:
– Ştii, m-am simţit foarte bine cu tine, eşti super, dar nu înţeleg de ce îmi dai aşa de mulţi bani… parcă ai spus 1000 de lei.
Tipa spuse:
– Da, aşa este, 1000 de lei pentru ce am promis, iar restul, să îţi cumperi o pereche nouă de pantofi, că ăştia te cam strâng.